Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva (Solidaris)

Fa deu anys que vaig arribar i encara no s on s casa meva Solidaris La col lecci Solidaris pret n obrir un nou pont de di leg entre la narrativa i col lectius de joves que participaran del proc s literari obrint un espai creatiu per tal que siguin ells qui reflexioni

 • Title: Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva (Solidaris)
 • Author: Víctor Panicello
 • ISBN: 8498468779
 • Page: 293
 • Format:
 • La col lecci Solidaris pret n obrir un nou pont de di leg entre la narrativa i col lectius de joves que participaran del proc s literari, obrint un espai creatiu per tal que siguin ells qui reflexionin i escriguin sobre els temes que els preocupen i els afecten, d una manera compromesa i directa Els llibres que es publicaran amb aquest segell pretenen tractar sobre temes socialment rellevants, dirigits als lectors joves i amb finalitats solid ries, per la qual cosa els drets d autor seran cedits a entitats vinculades a les tem tiques que s abordin La primera novel la d aquesta col lecci , Fa deu anys que vaig arribar i encara no s on s casa meva , vol reflectir l experi ncia de joves nouvinguts a Catalunya De fet, ha estat feta de forma col lectiva per un grup de nois i noies immigrants que expliquen la seva pr pia visi de com viuen entre nosaltres Volien venir realment Han trobat el que esperaven Les coses no sempre s n com es veuen des de la dist ncia ni com es veuen des de massa a prop Aquest projecte ha estat gestat en col laboraci amb el Casal dels Infants, que treballa per ajudar que el m n sigui nom s un per a tots, i que rebr tots els drets d autor que se n generin Tamb hi ha participat l Obra Social de La Caixa.

  • [PDF] Read ☆ Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva (Solidaris) : by Víctor Panicello
   293 Víctor Panicello
  Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva (Solidaris)


  About “Víctor Panicello

  • Víctor Panicello

   Víctor Panicello Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva (Solidaris) book, this is one of the most wanted Víctor Panicello author readers around the world.  882 thoughts on “Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva (Solidaris)

  • Aquesta tarda he acabat Fa deu anys que vaig arribar i encara no s on s casa meva de V ctor Panicello, que explica part de la realitat del dia a dia dels nois i noies del Casal Dels Infants I el que m s m ha agradat i conven ut s que ni en un exemplar ni en l altre, els protagonistes no sou vosaltres, tres capellans d a peu amb les idees prou clares i properes a la realitat del carrer, ni els gestors i educadors dels Centres del Casal En un m n on l afany de protagonisme s imprescindible, fins i [...]


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *